AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı

Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Törene, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde Baro Başkanı Av. Emin Alper Öztürk, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Garnizon Komutanı, İl Genel Meclis Başkanı, Oda Başkanları, kurum müdürleri ve muhasebeciler katıldı.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu; “TÜRMOB Türkiye Mali Müşavirler yeminli mali müşavirler odaları birliği 77 mali müşavirodamız8 yeminli mali müşavir odamız yaklaşık 120 bin meslek mensubumuz, 20 bin stajyer aday mensubumuz, muhasebe çalışanlarımızla çok büyük bir aileyiz. Burada da bu gücü ve bu büyük aileyi görüyoruz. Ekonomiyi kayıt altına alan, ekonomik faaliyetlerin denetimini yapan kamu finansmanın kesintiye uğramadan akışını sağlayan mali müşavirlik mesleği son dönemde gerçekten daha önemli bir hal aldı. Açılışın düzenlediğimiz Niğde serbest Muhasebeciler ve Mali müşavirler odamızın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; “Niğde kahramanları gibi bağrından üç il çıkartmış bir il. Bizlerde bu turizm potansiyelini ortaya çıkartma çabası içindeyiz. Niğde tarihi kentler birliğine üye bir il, bu tarihi potansiyeli ortaya çıkartmak adına bir marka şehir çalışması başlattık ve bu projenin en önemli ayağı da yeni eserlerin gün yüzüne çıkartılması. Belediye başkanımızla ve TOKİ başkanlığıyla işbirliği içerisinde ilk olarak Kale restorasyonuyla bu işe başladık. Biz istiyoruz şehrimizin tüm binaları estetik olsun, yine kale de çarpık yapılaşmalar bir son verelim. Ben Hikmet Bekil başkanımıza teşekkür ediyorum böyle bir binayı Niğde’mize kazandırdığı için. Yeni Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası binasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Niğde Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil; 2016’da göreve geldiğimi ve rahmetli olan ve bize bir oda binası bırakan değerli eski oda başkanımız Adnan Zeren’i rahmetle anıyorum. O günün şartlarında binamız bizim için yeterliydi ama süreç ve özellikle eğitim konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaya başladığımız dönemde oda binamızın yetersizliği gün yüzüne çıkmış ve TÜRMOB Genel Başkanımızla yaptığımız konuşma neticesinde oda binamızın tefrişatına kadar bize bütün desteği vermişlerdir. Genel Başkanımız Emre Kartaloğluna, Genel sekreterimiz Yahya Arıkan’a, yönetim kurulu üyelerine, bina yapılması sürecinde bizden desteğini hiç esirgemeyen kendi yönetim kurulu üyelerime ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim