Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan iftar yemeğinde mahalle muhtarları ile buluştu.

 

Her fırsatta mahalle muhtarları ile bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, düzenlenen iftar yemeğinde muhtarların taleplerini de dinledi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

“Ramazan Ayında düzenlediğimiz iftar programımızda mahalle muhtarlarımızla bu mübarek günde bir araya geldik” diyen Başkan Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak muhtarlarımızın isteklerini mümkün olduğu kadar göz önünde bulundurarak mahallelerimize hizmet ediyoruz” diye konuştu.

 

Kısa bir sürede tamamlanacak olan kaldırım ve bordür çalışmalarının bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Akdoğan; “Asfalt çalışmalarımızla ilgili yapılan çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam diyor. Yapmış olduğumuz hizmetlerle Niğde’nin çehresini değiştirdik” dedi.

 

Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner; “İftar programını düzenleyip bizi bir araya getiren Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Biz muhtarlar olarak ilimize son 4 yılda yapılan hizmetleri görüyoruz” diyen Yamaner; “Belediyemizin çalışmalarını kesintisiz devam ettirdiğini ve biz muhtarlarla uyum içinde bir çalışma sergilediğini söyleyebiliriz” dedi.

 

Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner; “Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu şahsım adına ve tüm muhtarlarımız adına Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim