Niğde Belediyesi, İlhanlı ve Selçuk mahalleleri ile Özbelde Mevkii'ne 3 yeni kapalı pazaryeri daha yapacak. Böylece Niğde’deki kapalı pazaryeri sayısı 5’e çıkacak.

Niğde Belediyesi, mahalle muhtarlıkları ve vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmeyi sürdürüyor. Kapalı pazaryerleri ile ilgili taleplerin yoğunlaşması üzerine Niğde Belediyesi, 3 ayrı noktada daha kapalı pazaryeri yapımı için girişim başlattı. İlhanlı Mahallesi’nde kapalı pazaryeri yapımının startı verilirken, Selçuk Mahallesi’nde ve Özbelde Mevkii'nde de kısa süre içinde kapalı pazaryeri yapım çalışmalarına başlanacağı açıklandı.

İLHANLI’DA ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI
Niğde Belediyesi, İlhanlı Mahallesi’ndeki kapalı pazaryeri çalışmalarını başlattı. Kısa süre içinde halkın hizmetine girecek olan kapalı pazaryerinin toplam kullanılabilir alanı 3 bin 177 metrekare olacak. Kapalı alan ise 2 bin 400 metrekare olarak hesaplandı.

SELÇUK MAHALLESİ’NE MODERN KAPALI PAZARYERİ
Niğde Belediyesi, kapalı pazaryeri taleplerinin en yoğun bir şekilde geldiği Selçuk Mahallesi’ne de kayıtsız kalmadı. Selçuk Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan kapalı pazaryerinin toplam kullanılabilir alanı 3 bin 934 metrekare olacak. Kapalı alan ise 2 bin 780 metre olarak inşa edilecek.

ÖZBELDE MEVKİİ'NE DE KAPALI PAZARYERİ
Bu arada Niğde Belediyesi, Özbelde Mevkii'ne de kapalı pazaryeri yapılması için proje çalışmalarını başlattı. Proje aşamasında olan Özbelde Mevkii kapalı pazaryerine, ihale sürecinin ardından başlanacak.


MODERN PAZAR YERLERİ
Niğde Belediyesi tarafından 3 ayrı noktada daha yapılacak olan yeni kapalı pazaryerleri modern bir şekilde dizayn edilecek. Yeni yapılacak kapalı pazaryerlerinin tamamında mescit, zabıt odaları ve lavabolar yer alacak.

“HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Şahinali Mahallesi ve Dere Mahallesi'nin ardından Selçuk ve İlhanlı mahalleleri ile Özbelde Mevkii'ne de kapalı pazaryeri yapımı için girişim başlattıklarını bildirdi. Belediye Başkanı Akdoğan, vatandaşlar arasında en çok talebin kapalı pazaryerleri için geldiğini belirterek, “Niğde Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri azami ölçüde yerine getirme gayreti içinde olduk ve olmaya devam ediyoruz” dedi.


 
Editör: TE Bilişim