İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı iken 02.08.2013 tarih ve 2013/5197 sayılı kararname ile Niğde Valiliğine atanan Necmeddin Kılıç, İlimize gelerek dün görevine başladı.



Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı, İl Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Süreyya Güler, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Rektör vekili Prof. Dr. Murat Alp, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticileri, Kamu görevlileri ile vatandaşlar karşıladılar.

Valilik önünde düzenlenen karşılama töreninde Polis Mangasını selamlayan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, karşılamaya gelenlerle tek tek tanıştı.

Vali Kılıç, Valilik önünde gerçekleştirilen karşılama töreninden sonra makamına çıktı, hoş geldiniz ziyaretine gelenlerin tebriklerini kabul etti.

Gazetecileri makamında kabul eden Vali Necmeddin Kılıç, göreve başlama mesajını kamuoyu ile paylaştı. Vali Kılıç, mesajında; “4 Ağustos 2013 tarihli ve 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile atanmış olduğum Niğde Valiliği görevine 15 Ağustos 2013 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören iradeye şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

“Ülkemizin, köklü geçmişe sahip bu güzel İlinde Vali olarak göreve başlamanın onuru ve heyecanı içerisindeyim” diyen Niğde Valisi Necmeddin Kılıç; “Niğde İlimizde; Kamu, Özel Sektör, Üniversite, Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşları ile işbirliği içerisinde, yerel kaynakları ve potansiyeli de harekete geçirerek; şehrimizi, tarımda, sanayide, ticarette ve turizmde bölgenin önemli merkezlerinden biri yapmak için gayret sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Niğde Valisi Kılıç; “Vatandaşlarımıza sunulan Kamu hizmetlerini, hukuka bağlılık, insan haklarına saygı, Sivil katılım, vatandaş odaklılık, hesap verilebilirlik, şeffaflık ve denetime açıklık gibi evrensel değerler ile toplumun bütün kesimlerini kucaklayan adil bir yönetim anlayışı içerisinde yürütmeye çalışacağız” dedi.

Niğde Valisi Kılıç, göreve başlama mesajında daha sonra şöyle konuştu: “Şahsıma duyulan güvene ve gösterilen teveccühe layık olabilmek için de, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte azim ve gayretle çalışacağımıza ve devraldığımız hizmet bayrağını daha ileri noktalara taşıyacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Niğde İlimize benden önce hizmet vermiş olan Valilerimize şükranlarımı arz ediyor, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anıyor, bütün Niğdeli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”














Editör: TE Bilişim