Niğde Belediyesi 15 Temmuz'un 5. Yılını çeşitli programlarla kutlayacak.

Niğde şehitliğindeki şehit kabirlerinin ziyaret edilmesinin ardından şehitlerimiz için Dışarı Camiinde mevlit okutulacak. Şehit ve gazi ailelerinin ziyaretinden sonra motosikletli anma yürüyüşü düzenlenecek.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Saat 19:30 ‘da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Temalı” resim yarışmasının Cumhuriyet Meydanı'nda (Eski Vakıf İş Hanı Alanı) açılış ve ödül töreni yapılacak.

Saat 17.00'da Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR' in Çukurkuyu kasabasında "Kabir Ziyareti" yapılacak.

Şehidimiz Ömer Halisdemir'in Kabir Ziyareti sonrasında saat 19.00’da Derbent Şehitliği-Hükümet Meydanı güzergâhında “15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü” yapılacak.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Saat 20.30’da Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda (Eski Vakıf İş Hanı Alanı) Saygı duruşu ve istiklal marşı, kuranı kerim tilaveti, 15 Temmuz darbe girişimi belgeseli, mehter takımı gösterisi ve ardından Azerin, Ahmet Yenilmez, Hayati İnanç, Engin Ömer Özdeş'in katılacağı konser ve söyleşi programları icra edilecek.

Bu programlar kapsamında Niğde'mizde 14 Temmuz akşamından itibaren 15 Temmuz gününü kapsayacak şekilde 16 Temmuz gün doğumuna kadar tüm binalarımız Türk Bayraklarıyla donatılacak.

Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece yarısı tüm camilerde sala okunacak.

Editör: TE Bilişim