Başkan Akdoğan’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, Şahinali Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerinin su giderlerini ve asfaltını yenilerek, pazar yerinin aynı hafta içinde yeni haliyle faaliyete geçmesini sağladılar.

Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta pazartesi günü, “Pazar yerlerinin dua ile açılması” programı başlatmıştı.  Programa katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan pazarcı esnafıyla birlikte Pazar duası yaptıktan sonra tüm tezgahları tek tek ziyaret ederek, pazarcı esnaflarına ‘hayırlı kazançlar’ dileğinde bulunmuştu. Ziyaret sırasında pazarcı esnafı ve bazı vatandaşlar, pazar yerinin zemininin bozuk olmasından dolayı yağışlı havalarda su birikintilerinin oluştuğunu ifade etmişlerdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek, sorunun kısa sürede giderilmesini istedi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vakit kaybetmeden Şahinali Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerinde asfalt yenileme çalışmasını başlattı. Kısa süre içinde pazar yerindeki çalışmaları tamamlayan ekipler aynı hafta içinde pazaryerinin yeni haliyle faaliyete geçmesini sağladılar.

Pazarcı esnafı taleplerinin bu denli hızlı bir şekilde yerine getirilmiş olmasından dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim