Niğde Baro Başkanlığına seçilen Av. Hüseyin Demirbilek ve yönetimi göreve geldikleri 7 Ekim 2012 tarihinden bu güne kadar bir çok faaliyete imza attı.

 

Niğde Barosu Başkanlığı  içerisinde bir çok alanda komisyonlar kuruldu. Niğde Barosuna kayıtlı avukatları mesleki konularda aydınlatan Baro geçtiğimiz haftalarda Niğde Tabu Müdürü Hasan  Basri Ekşiler,  Niğde Avukat Evi’nde avukatlara yönelik Tabu konusunda yaşanan sıkıntıları ve sorunları içeren bilgilendirme toplantısına katılmıştı.

  

Yine Niğde Barosu bünyesinde kurulan Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyesi Avukatlar Niğde Valisi Alim Barut’u ziyaret edip, komisyonları hakkında bilgi verdiler.

Niğde Barosu faaliyetlerine hızla  devam ediyor. Baro Başkanlığı   “ Yeni Ticaret Kanuna göre Anonim ve Limited Şirketlerindeki Yenilikler ve Değişiklikler” konulu bir konferans düzenliyor.

  

8 Aralık 2012 Cumartesi günü Saat : 13:00’da Niğde Grand Hotel’de yapılacak konferansın konuşmacı konuğu Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. İsmail Kayar olacak.

 

Diğer yandan, Niğde Barosu’na ziyaretler de devam ediyor. Geçtiğimiz gün Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ile birlikte Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen’den oluşan heyet,  Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek’e ziyarette bulundular.


 









Editör: TE Bilişim