Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (NGYC) Başkanı Araştırma Yazar İdris Yavuz oldu.



Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (NGYC) gerçekleştirdiği ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından bugün de görev dağılımını yaptı, NGYC Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Yardımcısı Araştırma Yazar İdris Yavuz’u Başkan seçti.




Yaklaşık 6 ay önce oluşumunu tamamlayan NGYC, Akmedrese’de bulunan cemiyet binasında saat 11.00’de üyelerin katılımıyla olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.



Yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda kurullarını ve federasyon delegelerini belirleyen Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet, bugün tekrar bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi.



Yapılan görev dağılımında Araştırma Yazar İdris Yavuz Başkan olurken, Şerif Türkeş Kanaatbilen Başkan Vekili, Ahmet Öncü, İskender Çetin Başkan Yardımcısı, Necmi Pişkin Genel Sekreter, Fatih Kızılkaya Muhasip ve İsmet Ünver Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

 

Yapılan toplantıda, Denetleme Kurulunda ise Başkan Fuat Özkan, Başkan Yardımcısı Şerafettin Yılmaz oldu.  Seçici Kurulun Başkanı Turan Uçan olarak belirlenirken, Başkan Yardımcılığına ise Hüseyin Kirişçi getirildi. Onur Kurulu Başkanlığına Ahmet Öncü’nün, Başkan Yardımcılığı görevine ise Fikret Dikmen’in getirilmesi kabul gördü.


 

 

 

Editör: TE Bilişim