Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün, beraberinde yönetim kurulu, denetleme kurulu ve cemiyet üyeleri ile birlikte Niğde Valisi Mustafa Koç’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

12 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede’de yayımlanan Valiler Atama Kararnamesi ile Niğde Valisi olarak görevlendirilen Mustafa Koç’a Niğde Gazeteciler Cemiyeti hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na bağış İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na bağış

Ziyarette konuşan NGC Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Valiliği görevine atanan Mustafa Koç’u tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Niğde basını hakkında Vali Mustafa Koç’a bilgiler veren Düzgün, cemiyet faaliyetlerinden bahsetti.

Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, NGC Başkanı Alpaslan Düzgün, “Niğde’nin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında yapılacak her güzel çalışmada Niğde basını olarak sayın valimizin yanında olacağımızı ve destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

MİLLETİMİZE, NİĞDE’MİZE HİZMET EDECEĞİZ

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu ve cemiyet üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Valisi Mustafa Koç, göreve kısa süre önce başlamış olmasına rağmen Niğde basının ilkeli ve duyarlı bir gazetecilik anlayışı sergilediğini belirterek, “Niğde’de basınımızın aktif olarak görev aldığını gözlemliyorum. Bu anlamda basınla olan ilişkilerimizi önemsiyoruz. İnşallah Niğde’nin sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Hepimizin amacı Niğde’ye hizmet etmek, Niğde insanına, milletimize en güzel hizmeti sunmak.

Hep birlikte değerlerimize sahip çıkarak hizmet üretmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak en büyük hedefimizdir, ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarete Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, NGC Gene Sekreteri ve Niğde Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cumali Adıgüzel, Başkan Yardımcıları, Niğde Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuncay Aytaş, Yeşil Bor Gazetesi Sahibi Kıvanç Şimşek, Ulukışla Havadis Gazetesi Sahibi Halil Karaaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamle Gazetesi ve Niğde TV Müdürü Kemal Işıklı, Bor’un Sesi Gazetesi Sahibi Yasin Düzgün, Denetleme Kurulu Başkanı Türkiye Gazetesi Niğde Temsilcisi Hüseyin Gökdemir, Denetleme Kurulu Üyesi, Niğde Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Ümranlıoğlu, Cemiyet Üyeleri NHS Medya Kurucusu ve Anka Haber Ajansı Niğde Temsilcisi Enes Can Özmen, NHS Medya Kurucusu Mustafa Taş, Niğde Günaydın Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Kanal 68 TV Niğde İl Temsilcisi Ayşegül Aslan, Niğde Gündem Gazetesi İşletme Müdürü Mevlüt Kahraman, Niğde Sür Manşet Haber Sitesi Sahibi İsmail Çizmeci, Yeni Akit Gazetesi ve Yeni Akit TV Niğde İl Temsilcisi Dursun Suna, Kanal 68 TV Muhabiri Rabia Özbek, İsmail Aslan, NHS Medya Muhabirleri, Cemiyet Eski Başkanı Süleyman Tuzcu, Foto Yüksel, Yüksel Erdoğanöz ve Ali Tunç katıldılar.

Editör: TE Bilişim