Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Kuruluşunun 33’üncü yılında ‘Dijitalleşen Dünyada Medya ve Sanayide Alternatif Sektörler” konulu panel düzenliyor.

Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) kuruluşunun 33’üncü yılı etkinlikleri kapsamında 7 Mart 2022 Pazartesi Günü Saat: 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071’de “Dijitalleşen Dünyada Medya ve Sanayide Alternatif Sektörler” konulu panel düzenliyor. Moderatörlüğünü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya Avşar’ın yapacağı panele Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz, TR Motor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Osman Dur ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak konuşmacı olarak katılacaklar.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Belediyesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde Organize Sanayi Bölgesi ve İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi işbirliğinde Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin 33’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında panel düzenlediklerini belirterek, “Cemiyetimizin 33’üncü kuruluş etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz panelimizde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz, TR Motor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Osman Dur ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak’ı ilimizde ağırlayacağız.

Moderatörlüğünü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya Avşar’ın yapacağı ‘Dijitalleşen Dünyada Medya ve Sanayide Alternatif Sektörler” konulu panelimizde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı M. Mücahit Küçükyılmaz, Dijitalleşen Dünyada İletişim ve Medyanın Rolünü, TR Motor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Dur, Değişen Dünyada Sanayide Rekabetçi Alternatif Sektörler ve Savunma Sanayimiz ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak tarafından Yerel ve Yaygın Basının temel sorunları konuları ele alınacak” dedi.

NGC Başkanı Düzgün gerçekleştirecekleri panele tüm basın mensuplarının ve Niğde halkının davetli olduğunu belirterek, “7 Mart 2022 Pazartesi Günü Saat: 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071’de yapılacak olan panele tüm basın mensuplarımızı ve Niğde halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilişim