Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Bor’daki yerel gazeteler ile Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu ziyaret edip, görüş alış verişinde bulundular.


Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetici ve Üyeleri Bor’un Sesi Gazetesi’nin 8. Kuruluş Yıldönümünü kutladılar. Borun Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve NGC Başkan Yardımcısı Alpaslan Düzgün, “Bir aile gibi sıkı bağlarla balı olan Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetici ve Üyelerini kuruluş yıldönümümüzde bir arada görmekten mutluyuz.”dedi. Yerel gazete çıkarmanın güçlüklerine değinen Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın, “Borun Sesi Gazetesi kurulduğu günden bugüne borun sesi, gözü, kulağı olmuştur. İlçenin sorunlarının dile getirilmesinde, kamuoyuna sağlıklı haber iletmede önemli rol oynamıştır” dedi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin Bor’da gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve incelemelere; Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Süleyman Tuzcu, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı ve Şeref Divanı Başkanı Ahmet Öncü, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Bor’ur Sesi Gazetesi Yazı İşleriMüdürü Alpaslan Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Bor’da Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Genel sekreteri ve Yankı Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Yavuz Malkoç, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Önceki Dönem başkanı ve Bor FM yönetim Kurulu başkanı Necmi Pişkin, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Seçici Kurul Başkanı Araştırmacı-Yazar İdris Yavuz, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Genel sekreter yardımcısı ve Yeşil Bor Gazetesi Haber Müdürü Kıvanç Şimşek, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyesi Hamle Gazetesinden İskender Çetin, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Akit Gazetesi Muhabiri Dursun Suna, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Seçici Kurul Üyesi Doğan Ertürk katıldı.

Daha sonra Yeşil Bor Gazetesi ile Bor’da Sabah Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazete sahip ve çalışanlarına başarı dileklerini ilettiler. Yeşil Bor Gazetesi’nin 42 yıllık geçmişiyle, Bor’da Sabah Gazetesi 51 Haber Gazetesi geçmişini de düşünerek 21 yıllık geçmişiyle tüm zorluklara rağmen yayıncılık ve gazetecilik yapmaya çalışan meslektaşlarıyla gurur duyduğunu vurgulayan Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın, “Hacı Şimşek, Mahmut Şimşek kardeşim gazetecilik mesleğine ömürlerini verdiler. Kıvanç kardeşim ise, bizlerle çok kısa süre içerisinde çok sağlıklı iletişim kurdu. İsmet Ünver kardeşim ise, dünden bugüne dik duruşundan, yanlışlarla kararlı mücadeleden hiçbir zaman yılmadı.” Dedi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri, Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundular. Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Berkan Alpay’a Niğde Üniversitesi’nin spor  müsabakalarındaki başarılarından dolayı Niğde basını adına başarı dileklerini ileten, Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın “Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu; kurulduğu günden bugüne çıtayı yükselterek, spor müsabakalarında üniversitemizi ve Niğde mizi en iyi şekilde temsil etmiş ve Niğde’nin tanıtımına katkı sağlamıştır. Bunda emeği geçen idarecilerimizi, hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum.” Dedi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Ali Osman Sayın ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri, Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Serkan Hazar’ dan, Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun internet ortamında ve basılı olarak yayınlanan uluslararası endekslerde kabul görmüş bilimsel makalelerden oluşan uluslararası bilimsel hakemli nitelikteki dergi  hakkında bilgi aldılar.











Editör: TE Bilişim