Niğde Gazeteciler Cemiyeti Kuruluş Yıldönümü Etkinliklerini İptal Etti

Devletimizin Emrindeyiz!

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de yürüttüğü Bahar Pınarı Harekatı’na destek mesajı yayınladı. Ayrıca Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu aldığı kararla Cemiyetin 31’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenleyecekleri etkinlik programını İdlib’de rejim güçlerinin hain ve alçak hava saldırısı sonucu 34 askerimizin şehit olması ve ülkemizin içinde bulunduğu hassas süreçten dolayı programın iptaline karar verdi.

DEVLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu toplantısın ardından yönetim kurulu adına açıklama yapan Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, “Milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde hareket ettikçe, birbirimize sımsıkı kenetlendikçe kaybetmemiz söz konusu değildir” dedi.

Başkan Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman devletimizin emrindeyiz diyerek, açıklamasının devamında şöyle konuştu; “Türk Milleti ve ordusu son ferdine kadar, bu topraklara sahip çıkacak, bu bayrağı indirmeyecek, bu vatanı böldürmeyecektir. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türk Halkı ve Ordumuz, şehitlerimizin intikamını misli ile alacak ve hesabını soracaktır.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine yapılan alçakça saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Bu saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletçe başımız sağ olsun. Allah, vatanı korumak için gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatı’nda şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin” dedi.

NGC ETKİNLİK PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin 31’inci kuruluş yıldönümü için 6-7 Mart tarihlerinde gerçekleştirecekleri etkinlik programının yönetim kurulunun ortak kararı ile iptal edildiğini belirterek; “Niğde Gazeteciler Cemiyeti’mizin 31’incu kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırladığımız kuruluş yıldönümü dolayısıyla 6 Mart Cuma ve 7 Mart Cumartesi tarihlerinde planladığımız, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Ayşe Türkmenoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı konferansımızı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanımız Nuri Kolaylı, 7 Bölge Gazeteciler Federasyonu Başkanlarımız, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanımız Adem Alemdar ile İç Anadolu Gazeteciler Federasyonumuza bağlı Kayseri, Konya, Ankara, Sivas, Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale ve Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz başkanlar konseyi toplantımızı, Niğde Gazeteciler Cemiyeti bina açılış törenimizi ve ayrıca Niğde’de ağırlayacağımız misafirlerimiz için Kapadokya’nın açılan kapısı Niğde, Tyana Su Kemerleri, Roma Havuzu ve Dünyada tek gülen Meryem Ana figürlü ve dokusu peri bacalarının orijinalini yansıtan Gümüşler Manastırı gezi programımız ile İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu toplantımızı kapsayan etkinliklerimizi İdlib’de rejim güçlerinin programını İdlib’de rejim güçlerinin hain ve alçak hava saldırısı sonucu 34 askerimizin şehit olması ve ülkemizin içinde bulunduğu hassas süreçten dolayı yönetim kurulumuzun almış olduğu ortak kararla iptal ettik” dedi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

NGC Başkanı Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin 31’inci kuruluş yıldönümü etkinlik programının ileri bir tarihte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Ayşe Türkmenoğlu, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, 7 Bölge Gazeteciler Federasyonu Başkanları ile İç Anadolu Gazeteciler Federasyonuna bağlı il cemiyet başkanlarının katılımı ile ileri bir tarihte yapılacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim