Niğde’de gerçekleştirilen seçimlerde mütevelli heyeti üyeleri seçildi. Yapılan seçimler sonucu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Merkez Mahalle, Kasaba, Köy Muhtarları için yapılan seçimler sonucu üyeler belirlendi.

Niğde Merkez ve Kasabalardan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'nde 2022 yılında görev yapmak üzere mütevelli heyeti seçimi yapıldı. Mahalle muhtarları arasında yapılan seçimde, merkez mahalleler için Hamamlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz ve Tuba Somkaya seçime girdi. Muhtarların oy kullandığı seçimde Hamamlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz, mütevelli heyetine seçildi.

Seçim sonucunda Mütevelli heyetine seçilen Hamamlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz kısa bir açıklama yaparak destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Yılmaz yaptığı açıklamada; "Muhtarlarımızın birlik ve beraberliğinin gücümüzü bir kat daha artırdığını görüyoruz. Bütün kurumlarda değerimizin yükseldiğini hissediyorum. Bugün buraya katılarak bizi yalnız bırakmayan muhtarlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Köyleri temsilen yapılan seçimlere ise, Himmetli köyü muhtarı Salih Saygılı 2022 yılı için Mütevelli heyetine seçilen isim oldu.

Dernekler federasyonundan yetimlere bayramlık Dernekler federasyonundan yetimlere bayramlık

Editör: TE Bilişim