Niğde Merkeze bağlı Muhtarlardan oluşan heyet, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundular. 


Niğde Valisi Necmeddin Kılıç: “ köylerde hizmette bir başarı varsa bu Niğde’nindir. Niğdeli bürokratındır. Niğdeli siyasetçinindir Niğdeli muhtarındır Niğdeli azanındır. Niğdeli vatandaşındır eğer başarısızlık varsa benimdir” dedi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Niğde Merkez Muhtarları katıldı. Muhtarlar adına konuşma yapan Muhtarlar Dernek Başkanı Bahtiyar Yamaner; “İlimize yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı tüm muhtarlar adına size teşekkür ederiz .” dedi.

Vali Necmeddin Kılıç’ta yaptığı konuşmada; “İnsan mükerrem yüce bir varlıktır. İnsan kendisine hizmet etmekte doyulmayacak bir varlıktır. Ne mutlu hepimize ki insana hizmet gibi bir görevle görevlendirilmiş bulunmaktayız. İnsana hizmet etmenin verdiği haz ona hizmet etmenin verdiği duygu hiçbir şey ile ölçülemez bu bir tiryakiliktir, hizmet ettikçe hizmet etme aşkınız artar insanların yüzündeki gülücüğü ve mutluluğu gördükçe hizmet etme şevkiniz kamçılanır birlikte insanımıza hizmet ettik, birlikte insanımızın gülen yüzlerine şahit olduk birlikte insanımızın dua eden dillerine şahit olduk birlikte yaptık her zaman söylediğimiz gibi bir yerde başarı varsa, askerindir başarısızlık varsa komutanındır eğer köylerimize hizmette bir başarı varsa bu Niğde’nindir Niğdeli bürokratındır Niğdeli siyasetçinindir Niğdeli muhtarındır Niğdeli azanındır Niğdeli vatandaşındır eğer başarısızlık varsa benimdir. Ancak çok alicenap duyguyla takdir edilecek bir duyguyla bizi mütehassis edecek bu duyguyla bütün bu başarıdan dolayı ortaya çıkan güzelliklerden dolayı bize olan teşekkürünüz bizi ayrıca duygulandırmıştır ancak içtenlikle şunu ifade etmek istiyorum aslında teşekkürü hak eden sizlersiniz her biriniz ayrı ayrı bu teşekkürü hak ettiniz Hizmette görevli, sorumlu olduğum Niğdeli adına, Niğde köyleri adına ben size teşekkür ediyorum, selam ediyor, sevgiler sunuyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Niğde Muhtarlar Dernek Başkanı Bahtiyar Yamaner, yönetim kurulu adına Vali Kılıç’a plaket takdim etti.


MUHTARLAR NİĞDE BELEDİYESİ BAŞKANI FARUK AKDOĞAN'I DA ZİYARET ETTİ

 Niğde Merkez mahalle muhtarları,  mahallelerine belediye tarafından yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Faruk Akdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundular.  Başkan Akdoğan'a plaket takdim eden muhtarlar, "Hizmetlerinizin devamını bekliyoruz" dediler.

Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve merkez mahalle muhtarları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ettiler. Mahalle muhtarlarını Belediye Meclis Salonu'nda kabul eden Başkan Akdoğan, "Muhtarlarımız oturdukları koltukları, makamı hak ediyorlar. Kamu hizmeti demek, sürekli çalışmak demektir. Kişi hem koltuğu işgal ediyor, hem de o makamın, o koltuğun gereğini yerine getirmiyorsa, sorumlu olduğu alana kötülük yapıyor demektir. Bulunduğumuz koltuğun, makamın hakkını vermek gerekir. Muhtarlarımız oturdukları koltuklarının hakkını veriyor" dedi.

TERÖRE LANET

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, mahalle muhtarlarını kabulünde Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını da lanetledi. Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Hain terör saldırıların, çirkin yüzünü her geçen gün farklı versiyonlarda gösteriyor. Biz terörün her türlüsüne karşıyız. Terör örgütleri ve işbirlikçileri hain ve kalleşçe saldırılar yaparak hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Bu coğrafyada terör olayları 300 yıldan bu yana var. Osmanlı İmparatorluğu zamanında da terör olayları vardı. Türk Milleti tarihte olduğu gibi, bu olayların da üstesinden gelmeyi başaracaktır. Bu vesileyle hem Ankara'daki hem Diyarbakır'daki terör saldırılarında şehit düşen, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Bahtiyar Yamaner de Niğde Belediyesinin mahallelerde önemli hizmetlere imza attığını belirterek, "Temizliğinden ulaşımına, yolundan kaldırımına pek çok alanda, özellikle son dönemlerde Niğde Belediyesi çok güzel hizmetler yapıyor. Bizler de hizmetlere karşılık bir teşekkür ziyaretinde bulunmak ve Sayın Belediye Başkanımıza plaket takdim etmek için kendilerini ziyaret ettik" dedi.


http://www.borhaber.net/guncel/muhtarlardan-vali-ve-baskan-tesekkur-h19451.html

Posted by Bor Haber on 18 Şubat 2016 Perşembe
Editör: TE Bilişim