Niğde İl Müftülüğüne bağlı İbrahim Baloğlu Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını sel ve orman yangınlarında hasar gören camiler için bağışladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşanan sel ve orman yangınlarında hasar gören camileri onarmak ve afetzedelerin yaralarını sarmak amacıyla bağışladılar.

Bu kapsamda Müftülüğe bağlı İbrahim Baloğlu Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, aralarında topladıkları 800 Türk Lirasını sel ve orman yangınlarında hasar gören camilerin onarımında kullanılmak üzere TDV Niğde Şubesi’ne bağışladı.

Kur'an kursu öğrencilerinin bağışını Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Osman Ayas, Kur’an kursu öğretici ve öğrencilerine teşekkür ederek bu yardımların en kısa zamanda yerine ulaştırılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor

Öğrencilerin bu duyarlılığının diğer vatandaşlara da örnek teşkil etmesini temenni ettiğini kaydeden İl Müftü, Müslümanların ibadethanelerini her daim koruyup kollamasından dolayı büyük gurur yaşanması gerektiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim