Otoparklı Kent Meydanı açılışı Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla, 7 Şubat Cumartesi günü yapılacak.

7 Şubat Cumartesi günü 5 Şubat kapalı Spor salonunda yapılması planlanan AK Parti Niğde il Teşkilatı 5. Olağan kongresine katılmak üzere Niğde’ye gelecek olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yine aynı gün açılacak olan Niğde kent meydanı ve iki katlı otopark açılış törenine katılacak.

Otoparklı Kent Meydanı açılışı 7 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 13.00'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “7 Şubatta Ak Parti kongremiz var. Kongremize Ulaştırma bakanımız Lütfi Elvan katılacak. Otoparkımızın açılışını da sayın bakanımızın eşliğinde yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Cumartesi günü saat 13.00'de gerçekleştirilecek açılışımıza tüm halkımız davetlidir. Kent meydanı projemizin de ikinci etabındaki binalarında kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Kamulaştırma işlemleri tamamlandığında kent meydanı büyüyecek ve şehrimiz yeni bir meydana kavuşacak” şeklinde konuştu.


 
Editör: TE Bilişim