Kısa süre önce ilçemizde göreve başlayan Bor ilçe kaymakamı, Muammer Balcı, geçtiğimiz gün ilçemizde görev yapan basın kuruluşları ve temsilcilerine ziyarette bulundu.

 Dâhi GEDİK / Editör ÖZEL

 

Bor ilçesinde kısa sürede tanınan ve sevilen Kaymakam Balcı ,ilçemizde yayın yapan Yeşil Bor, Borun Sesi ve Borda Sabah Gazetelerinin ardından, Bor Fm’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 Bor FM A.Ş Yönetim kurulu başkanı ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan yardımcısı Necmi Pişkin olmak üzere, Yeşil Bor Gazetesi Haber Müdürü Kıvanç Şimşek, Borun Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Düzgün, Borda Sabah Haber Müdürü İsmet Ünver, Bor Fm Genel Yayın Yönetmeni ve TRT Bor Temsilcisi Fuat Özkan ve Borhaber.Net Haber Editörü ve Yeşil Bor Gazetesi Haber İstihbarat Şefi ve Yazarı Dâhi Gedik’ten ilçedeki basın faaliyetleri konusunda ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Balcı önceki görev yerlerinde gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsederek özellikle eğitimde başarı çıtasının daha yükseğe çıkılması gerektiğinin altını çizerek ve sosyal faaliyetler noktasında Bor'da da adım atmak istediğini belirttti. İlçemizi ve insanlarını çok sevdiğini yetkisi dahilinde hizmetlerin vatandaşa sağlıklı ulaştırılması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

 Sohbet havasında geçen, sıcak ziyarette Kaymakam Balcı, insanlarla iletişim ve basının bu konudaki üstlendiği sorumluluğa  değinerek, Bor Basın çalışanlarına ve gazetelerine  ve başarılar diledi.




Editör: TE Bilişim