Kavaklıoğlu: “Niğdelilerin mobilyacılıktaki başarısı gurur verici”

 

Bu yıl 40.sı düzenlenen 2012 Ankara Mobilya ve Tasarım Fuarı, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı.

 

 AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun da iştirak ettiği açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milletvekilleri, sektör temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  

Sektördeki Niğdelilerin başarı çıtası yüksek


Program sonrasında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu kapılarını 40. kez açan Siteler mobilyasının tüketici ile buluşmasına ve pazar payını arttırmasına önemli katkılar sağlamayacak fuarın tüm mobilyacılara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Açılış esnasında mobilyacılık faaliyetlerinde bulunan Niğdeli hemşerilerinin oldukça yoğun olduğunu bir kez daha gözlemleme fırsatı bulduğunu ifade eden Kavaklıoğlu, “Sektörde başarılıyla yer alan önemli sayıdaki Niğdelinin varlığını görmek bize mutluluk veriyor. Ankara Siteler’e baktığımızda başarı çıtası yüksek, kaliteli üretimle ekonomiye katkı sağlayan çok sayıda hemşerilerimizin olması gurur kaynağımız. Onlara bir kez de buradan sektöre ve ülke ekonomisine katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kavaklıoğlu ayrıca mobilyacılık sektöründe üretim faaliyetlerinde bulunan ve yatırım kapasitesini her geçen gün artıran Niğdelileri memleketlerine yatırım yapmaya davet etti. 


Editör: TE Bilişim