Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu beraberindeki Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ile birlikte  Bor Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulunu ziyaret etti.


Ziyarette , Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç ve Yönetim Kurulu hazır bulundu.

Yeni seçilen BTSO Başkanı ve Yönetim Kuruluna  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kavaklıoğlu , gelecek süreç için başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç , sanayicilerin ve esnaflarımızın sorunlarını her fırsatta dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan değerli Milletvekilimiz Alpaslan Kavaklıoğlu , Kıymetli Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat ve saygıdeğer Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun'a  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sanayi ve Ticaret alanında bundan sonraki dönemde çok daha başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Ülke ekonomisine artı katkıları olan odamızı daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Sizlerin aracılığı ile sürekli yatırımcılar ilçemize teşvik ediliyor.Buda ilçemiz adına büyük bir kazanç diye düşünüyorum."dedi. 


Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç konuşmasının devamında " İlçemizin çıkarları olduğunda hep birlikte ortak hareket ederek neticeye gitmek adına beraber çalışmalar yapacağız. İlçemizin üreten ve kendi öz değerleriyle hızla bugünlere gelen bir ilçe olması nedeniyle müteşebbis ruha sahip sanayici, iş adamı ve esnafın varlığı ve gücü dikkatlerden kaçmadığı gibi ilçemizin katma değerini artıran faktörlerin de başında yer almaktadır. İlçemizin her geçen gün büyüyerek modernleşmesi , sanayisinin hızla gelişip büyümesi ve markalaşma konusunda kat ettiği mesafe dikkatleri çekmektedir. Bu manada bakıldığında Bor ülkemiz genelinde kendini konuşturan ve adını dünya ya duyurmaya başlayan  bir konuma yükselmiştir. Bu dilek ve düşüncelerimle tekrardan bu ince ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor , çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum "  dedi.

Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu , oda çalışmaları hakkında BTSO Başkanı Nurettin Eriç'ten bilgi alırken , odanın bundan sonraki projeleri masaya yatırıldı.

Editör: TE Bilişim