Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde uyudukları sırada şehit edilen 2 polisten biri olan Okan Acar'ın annesi Zehra Acar, olayın faillerinin bulunup cezalandırılmasını istiyor.

Şehit oğlunun aldığı Niğde'deki evde ikamet eden anne Zehra Acar, her gün gelen şehit haberleriyle acıyı ilk günkü gibi yaşadığını belirtti. Acılı anne, "Bu savaş bitsin, şehitler gelmesin. Oğlum şehit olalı 7 ay oldu, failleri bulunamadı. Katilleri bulunsun, olay aydınlatılsın, içimiz rahat etsin artık." dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Zehra Acar, duygularını şöyle dile getirdi: "Ceylanpınar'da uykusunda şehit edilen Okan Acar'ın annesiyim. Evlat acısının tarifi yok. Devletimiz gerekli yardımı yapıyor, imkanı sağlıyor, teşekkür ederim ama artık şehitler gelmesin. Her gün televizyonu açtığımda şehit haberlerini alıyorum, olayı ilk günkü gibi yaşıyorum. Oğlum şehit olalı 7 ay oldu, failleri bulunamadı. Katilleri bulunsun, olay aydınlatılsın, içimiz rahat etsin artık."

'HERKES GÖZÜNÜ KAPATSIN, 2 SANİYE KENDİNİ BENİM YERİME KOYSUN'

Savaşın son bulmasını istediğini vurgulayan Acar, "Savaşın sonu gelsin, PKK'nın kökü kazınsın. Bütün şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum. Oğlumu çok özledim. Artık annelerin ciğeri yanmasın, artık şehitler gelmesin, anneler, babalar, kardeşler ağlamasın. Devletimiz ne yapacaksa yapsın, bir an önce bu işin sonunu getirsin. Bu savaş bitsin şehitler gelmesin." ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki oğlunun ekmek parası için polisliği seçtiğini belirten anne, "Çok üzülüyorum sadece herkes gözünü kapatsın, 2 saniye kendini benim yerime koysun. Sadece ekmek parası için gitti. 20 yaşındaki oğlum iş buldu diye sevinemedi bile, evinde şehit edildi. Bu olay aydınlatılsın, failler bulunsun." şeklinde tepkisini dile getirdi.

Haber: Cihan-Niğde
Editör: TE Bilişim