Niğde Düzenli Katı Atık Tesisi 17 Ocak 2013 Perşembe günü Ankara Arena Salonu’ndan gerçekleştirilecek tören ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle  açılacak.


Düzenli Katı Atık Tesisi açılışına katılmak isteyenler için 17 Ocak Perşembe günü saat 12:00’dan itibaren Valilik önünden otobüsler açılış alanına ücretsiz hareket edecek.



Başbakan Erdoğan toplu açılış töreninde 1.5 milyar lirayı bulan çevre yatırımlarının açılışını toplu olarak yapacak. Niğde’ye canlı yayın aracılıyla ile bağlanacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği Düzenli Katı Atık Tesisinin maliyeti 7.573.397.04 TL.



Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleştirilecek Çevre Yatırımları ve Temizlik-Denetim Araçları Dağıtım Töreni kapsamında Düzenli Katı Atık Tesisi açılışı için tesis alanına canlı yayın ile bağlanacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Niğde Belediyesi tarafından gerçekleştirilen en büyük yatırımlardan birini hizmete sunacak.



Tüm halkı canlı yayın bağlantısının gerçekleştirileceği Katı Atık Tesisi alanına davet eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Belediye olarak her geçen gün halkımıza yeni hizmetleri sunmanın gururunu yaşıyoruz. Düzenli Katı Atık Tesisimiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Arena Spor Salonundan katılacağı canlı yayın bağlantısıyla gerçekleştirilecek. Tesisin açılışına tüm halkımız davetlidir. Düzenli Katı Atık Tesisinin açılışına katılmak isteyen halkımız için valilik önünden saat 12.00 itibariyle ücretsiz otobüsler hareket edecektir. Niğde Belediyesi ve ilçe belde belediyelerini de kapsayacak şekilde yapımını sağladığımız tesis ile Efendibey Mahallemizde yıllardır sorun olan vahşi çöp depolama alanını ortadan kaldırmış olacağız. Efendibey mahallesinde yaşayan insanlarımızı olduğu kadar şehrimiz genelini ilgilendiren vahşi çöp depolama alanı artık tarih olacak. Halkımıza seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi temiz bir çevre sözümüzü de yerine getirdik. Seçimlerden önce ne söz verdiysek fazlasıyla gerçekleştirdik. Halkımız her şeyin en iyisine layık. Düzenli Katı Atık Tesisimiz Niğde’mize ve halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim