Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, yerel seçim ile göreve gelen Belediye Başkanlarını ziyaret ederek başarı diledi.



Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yusuf Karaca göreve seçilen tüm belediye başkanlarını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.  Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Karaca sendika olarak kavgacı değil, yapıcı olduklarını ve her zaman uzlaşmadan yana olduklarını belirterek belediye başkanları ile birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.


Belediyelerin doğumdan ölüme kadar hizmet verdiğini, belediyeciliğin zor bir görev olduğunu söyleyen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, "Göreve ilk kez seçilen ve yeniden seçilen belediye başkanlarımıza başarılar dilerken,  emekçilerimize verdikleri önemi görmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık. Bu değerin sürekli olmasını temenni ediyorum" dedi.


Yusuf Karaca icraatlarıyla sendikada çıtayı yükseltti

Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası Genel Merkezi tarafından Niğde Şube Başkanlığına atanan ve göreve gelmesinin üzerinden kısa süre geçmesine rağmen Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinde çıtayı yükselten Yusuf Karaca;  emeğin örgütlü olmadığı bir yerde, çalışanlar için sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarının oluşturulamayacağı gibi, demokrasinin gelişiminin sağlanamayacağını ve emekçinin hakkının karşılığını tam anlamıyla alamayacağını  hatırlattı. Yusuf Karaca'nın göreve gelmesiyle birlikte Belediye-İş Sendikası üyeleri ile sendika arasındaki diyalog artırıldı, işverenlerle işçi lehine görüşmeler sıklaştırıldı.


Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Niğde genelinde ziyaret ettiği tüm belediyelerde, belediye başkanlarının yanı sıra, belediye çalışanlarını da ziyaret ederek sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi.


Editör: TE Bilişim