Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, Genel Sekreter Ali NEBOL ve il genel meclis üyeleri  davet üzerine Aksaray İline gitti   .
 

Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, Genel Sekreter Ali NEBOL ve il genel meclis üyeleri  gelen davet üzerine Aksaray İl Genel Meclisini ziyaret etti. Heyet ayrıca; Bununla birlikte Aksaray Valisi Selami ALTINOK ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat PALTA'yı da ziyaret etti.

         İlimizde yapılan meclis toplantısının ardından tek araçla Aksaray İli'ne hareket eden ilimiz heyeti davet üzerine Aksaray İl Özel İdaresine gittiler. Burada her iki ilin meclis üyeleri tanışması gerçekleşirken Aksaray Valisi Selami ALTINOK'un katılımıyla yemek yenildi.

         Yemek programının ardından ilimiz heyeti Aksaray İl Genel Meclis toplantısına katıldı. Toplantı çerçevesinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve bölgenin kalkınması için neler yapılabilir bu konular masaya yatırıldı.

         İlimiz heyeti Aksaray İl Genel Meclisi'nin toplantısının ardından Aksaray Belediye Başkanı Nevzat PALTA'yı makamında ziyaret ederek burada bir süre ikili görüşmeler yapıldı.

         Son olarak Aksaray Valisi Selami ALTINOK'u ziyaret eden ilimizi heyeti burada da gündeme ilişkin konularda fikir alışverişinde bulundular.

         Ziyaretin bütününü değerlendiren İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT ziyaretin Aksaray İli'nden gelen davet üzerine gerçekleştiğini belirterek;

         "Aksaray iline meclis üyesi arkadaşlarımız ve Genel Sekreterimizle birlikte gittik. Burada gerek İl Özel İdaresi'nde Gerek İl Genel Meclisi'nde gerek Aksaray Belediyesi'nde ve gerekse Aksaray Valiliği'nde son derece sıcak ve iyi bir şekilde karşılandık.

         Aksaray İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte yemek yedik ve burada hasbihal ederek gündeme ilişkin konuları değerlendirdik. Her iki heyette karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Bu gerek Aksaray ve gerekse ilimizi heyeti için son derece faydalı bir ziyaret olarak gerçekleşmiştir.

         İlerleyen günlerde belki de Sayın Valilerimizin nezdinde bu görüşmeleri sürdürmeyi planlamaktayız. İlimizin ve bölgemizin gelişmesi konusunda İl Genel Meclisi üzerine düşen görevi her zaman hazırdır." dedi.

            

Editör: TE Bilişim