Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyesi Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti hizmet binası Niğde Ak Medrese içerisinde hizmete açıldı.


Yaklaşık 5 ay önce Niğdeli Gazetecilerin kurduğu Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin hizmet binası büyük bir katılımla açıldı.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanlığını yürüten Şerife Türkeş Kanaatbilen’in davetiyle çeşitli illerden gelen Cemiyet Başkanları, açılış kurdelesini keserek dernek hizmet binasını açtılar.

Açılışa Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Dünya Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Vakfı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onur kurulu üyeleri Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer, Tarsus Medya mensupları derneği başkanı Okan Çalışkan, Aksaray Gazeteciler ve yazarlar Cemiyeti başkanı Celil Acar, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mehmet Işık, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili İsrafil Avcı katıldı.

Açılış töreninin ardından Dünya Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri Niğde Üniversitesi Kültür Sanat evinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren toplantıya Genel Başkan Menderes Demir ve yönetim kurulu üyeleri Şahin Özer, Okan Çalışkan, Şemsettin Küzeci ve İbrahim Aslan katıldı.






Editör: TE Bilişim