Belediye-İş Sendikası Çalışan gazetecilerin emeklerinin kutsal olduğunu ve yaşadıkları toplumun aynası olmaları hasebi ile bir günde değil her gün baş tacı olmaları gerektiğini açıkladı

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması itibari ile emek Örgütlerinin en büyük temsilcilerinden Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak bir açıklama yayımladı.

 

Gazeteciliğin toplumun en güzel örnek alması gereken bir meslek olması gerektiğinin altını çizen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak; “ Günümüzde Gazeteciler Bütün problemlerine rağmen zor şartlar altında halkımızı haberdar etmek için çalışıyorlar. Ekonomik şartlar, çalışma koşulları yapılan göreve baktığımız zaman eşdeğer olarak yanından bile geçmiyor.  Ulu önder M. Kemal ATATÜRKGazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.’ Derken gazetecilerin önemine işaret ediyor. Öyle ise bizde Onlara gerektiği değeri vermemiz gerekiyor”. Dedi.

  

Çalışan Gazetecilerin Başarılarının devamının halkın ve Kamuoyunun onlara verdiği değerden geçtiğini vurgulayan Özkaymak Bütün Gazetecilere Başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim