Niğde Valiliği Proje Destek ve Uygulama Birimi tarafından hazırlanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenecek olan “Engelimi Sporla Aşıyorum”  isimli projenin açılış toplantısı Niğde Valiliği SODES toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun başkanlığındaki toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abuzer Ceylan, Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği başkanı Mahmut Er, Valilik proje birimi personeli katıldı.

 

Proje koordinatörü Dr. Mehmet Özenç proje hakkında katılımcılara bilgi verdi. Projenin toplumun engellilere bakış açısında bir değişiklik oluşturacağını ve engellilerin içinde yaşadıkları topluma daha iyi uyum sağlayacaklarını ifade eden Vali Yardımcısı Uçgun, projeye katılmak isteyen bedensel engelli bireylerin Niğde Valiliği Proje Destek ve Uygulama Birimine başvurmaları gerektiğini hatırlattı.


Proje ortağı kurumların müdürleri görüş ve önerilerini ifade ettikten sonra toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilişim