Haber: Şeref ÇOPUR

Türkiye genelinde ulusal düzeyde yayın yapan Başkan Dergisi "2. Uluslararası Altın Basın Ödülleri" sahiplerini buldu.

Ankara'da bir otelde düzenlenen "2. Uluslararası Altın Basın Ödülleri"nde Başkan Ödülü, Basın Ödülü ve Yüksek Onur Ödülü olmak üzere üç ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Başkan Dergisi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Altın Başkan Ödülleri’nde ‘Yılın Belediye Başkanı Ödülü’nün sahibi oldu.

.

Yılın Belediye Başkanı seçilmesi ile ilgili kendisine mikrofon uzatan basın mensuplarına yaptığı açıklama da Başkan Özdemir ‘’ Öncelikle beni bu ödüle layık gören başta Cengiz Özbay olmak üzere düzenleme kuruluna, Seçici Kurul Başkanı Hayrettin İvgin ve kurul üyeleri ile emeği geçen tüm Başkan Dergisi ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz halkımıza hizmet yolunda her daim vatandaşlarımızın memnuniyetini hissettik. Bu memnuniyet bize bu güzel hediyeyi kazandırdı. Göreve geldiğimiz günden beri şehrimizin aciliyetli konularına el attık. Bize ayrılan bütçenin çok üstünde hizmetler yaptık. Bunu yaparken bakanlıklarımızın desteğini hep yanımızda hissettik. Bugün bu çalışmalar meyvesini veriyor ve vermeye de devam edecek. Bizim bütün gayretimiz bu şehre hizmet etmek ve halkımızın sevincine şahit olabilmektir. Bizlere 'Yılın Belediye Başkanı' ödülünü layık gören tüm seçici kurula ve dergi ekibine tekrar teşekkür ediyorum.’’ dedi.

.

Ödülü veren Başkan Dergisi hakkında; 

.

Başkan Dergisi 3 ayda bir yayınlanan  bir dergi.  Ankara, İstanbul, İzmir  ve Şanlıurfa’da temsilcilikleri var.  Başkan Dergisinin Yayın Kurulu Başkanı    bir Niğdeli.

.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi hemşerimiz Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk, Başkan Dergisi’nin Yayın Kurulu Başkanı, aynı zamanda Seçici Kurul Başkanlığını da yapıyor. Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk’ün bu görevleri sitede görülüyor. (Tıklayın)  Derginin geçmişte verdiği ödül haberlerinde de Seçici Kurul Başkanı olarak Prof.Dr. Mutlu Başaran Öztürk yer alıyor. Ancak Niğde Belediyesi tarafından dün  gönderilen basın bülteninde Seçici Kurul Başkanı olarak Hayrettin İvgin’den söz ediliyor. Ödül töreninde Prof.Dr. Mutlu Başaran Öztürk’de bulundu.

.

Son zamanda Niğde’nin  parlayan kişiliklerinden olan Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk,  Niğde ile ilgili bir çok görevde yer alıyor.  Bunlardan en önemlileri, Niğde Valiliğince  projelendirilen “Marka Kent Niğde” projesinin koordinatörlüğünü yapmıştı.

.

Yine Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk en son Niğde Belediyesi  Niğde Kent Konseyi Başkanlığına getirilmişti.

.

Başkan Dergisi faaliyet alanları sadece basın değil.

.

Başkan Dergisi’nin  künyesinde, İmtiyaz sahibi olarak Başkan Grup Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi görünüyor. Başkan Dergisinin sitesinden bu şirkete de link verilmiş, tıklandığında şirket ve faaliyet alanlarını görebiliyorsunuz. 

.

Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da sona eriyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da sona eriyor

Firmanın hizmetlerimiz bölümünde yer alan faaliyet alanları da çok geniş; İnşaat Temizliği, Dezenfeksiyon, İlaçlama, Cam silme, dış cephe mantolama, resterasyon, tamir,  temizlik, yalıtım, iş güvenliği gibi  bir çok alanda faaliyet gösteriyor. (Burada tıklayın)

Editör: TE Bilişim