Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Niğde’ye geldi.

 

Memur-Sen il binasında düzenlenen basın toplantısına katılan Cankesen, Van depremi ile hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılara şifa dileklerini ileten Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, depremden olumsuz etkilenen kamu çalışanlarına istedikleri yere tayin hakkı verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Memur-Sen Niğde il binasında düzenlediği basın toplantısında, şehitleri ve Van depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını söyledi. Depremin sadece binaları yıkmadığını vurgulayan Cankesen, “Van’daki deprem insanlarımızın ve kamu çalışanlarımızın psikolojilerini olumsuz yönde etkilemiştir. Bu yüzden depremden olumsuz etkilenen kamu çalışanlarına istedikleri takdirde tayin hakkı verilmelidir” diye konuştu.

 

550 bin üyeye sahip Memur-Sen olarak Van’a 415 bin TL yardım yaptıklarını belirten Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, “Yıkılan binaların yerine yenileri yapılabilir ancak giden canları geri getirmenin imkanı yoktur. Memur-Sen’in başlattığı kampanya ile bir nebze de olsa oradaki vatandaşlarımızın acısını hafifletmek istiyoruz. Unutmayalım ki sevinçler paylaştıkça artar, acılar paylaşıldıkça azalır” dedi.











Editör: TE Bilişim