Şehit Aileleri ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir,  ilimizdeki askeri şehitliğe polis memurlarının da defnedilmesi kararı ile ilgili açıklama yaptı.

 

Dernek Başkanı Ömer Demir açıklamasında;  Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde evlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucunda polis memurumuz Okan ACAR kardeşimiz İlimizde ilk askeri şehitliğe defnedilen Polis Memuru Şehidimiz olmuştur. İlimizin en büyük eksikliklerinden biri olan şehitler ayrımı başta Niğde Milletvekilimiz Sayın; Alpaslan KAVAKLIOĞLU, Niğde Valimiz Sayın; Necmeddin KILIÇ Garnizon Komutanımız Sayın; Jandarma Albay Ufuk NAYIR’ ın göstermiş oldukları ilgi alaka ve hassasiyetlerinden dolayı, ilimizdeki bu ayrımcılık çok şükür ortadan kaldırılmıştır.

 

Hepimiz biliyoruz ki şehitlerimizin hepsi bu vatan uğruna canlarını veren kanlarını kutsal toprağımıza akıtan yiğit kahramanlarımızdır. Bu kahramanlarımız bizim için şehit olmaktadırlar. Bu nedenle ayrı ayrı yerlere defnedilmesi hem kahraman şehitlerimizin ailelerini üzüyordu, hem de halk arasında konuşulan olumsuz sözler oluyordu, çok şükür değerli yöneticilerimiz bu konuyu günlerce değil sadece bir saat içerisinde hallettiler. Bu konuda emeği geçen herkese tüm şehit ailelerimiz adına teşekkür eder saygılar sunarız"dedi. 

Editör: TE Bilişim