Darbe girişimi yapmak isteyen Tuğgeneral Semih Terzi ile birlikte 20 kişi, Özel Kuvvetler Komutanlığı ele geçirilmeye çalışılırken çıkan çatışmada öldürülmüştü. O çatışmanın ayrıntılarını güvenlik uzmanı Mete Yarar açıkladı.


Haber: Selim GÖKEL

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın içeriden ele geçirilmek istendiğini belirten Yarar, "Bir astsubay olayın şeklini değiştirmiş. Allah mekanını cennet etsin" dedi

"Cuntacı (Tuğgeneral) Semih Terzi adlı general içeriden 20/30 Kişilik bir grupla Özel Kuvvetler Komutanlığı  karargâhına giderek el koymaya çalışıyor. Komutanın odasına giderek, emir astsubayına, 'Bundan sonra ben komutanım' diyor. Bu arada yanında adamları da  var.

Zekai Paşa'nın emir astsubayı  tereddütsüz silahı çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Diğerleri de onu şehit ediyorlar." O emir subayı Niğde'nin Bor İlçesi Çukurkuyu kasabasından olan Ömer Halis Demir idi. 

Bu olaydan sonra FETÖ'cü darbenin sekteye uğratıldığını belirten Mete Yarar, "Ondan sonraki gelişmeler ise ayrı bir kahramanlık hikayesi. O cuntacı ölmese bir çok eylem yapılacaktı. Türkiye o yiğit astsubayın adını ezberleyecek. Diğer ayrıntıları yarın anlatacağım. Komutanların yanındaki korumaların nasıl şehit edildiğini..."ifadelerini kullandı.


Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da sosyal medya hesabından paylaştığı ilgili konuyu paylaştı. 

Alpaslan Kavaklıoğlu; Dün şehit olan olan Çukurkuyulu yiğit askerimiz Ömer Halisdemir'in kahramanlık hikayesi...
FETÖ'nün cuntacı komutanlarından Tuğgeneral Semih Terzi ile birlikte 20 kişi, Özel Kuvvetler Komutanlığı ele geçirilmeye çalışılırken çıkan çatışmada öldürülmüştü. 
İşte o çatışmadaki gurur ve kahramanlık hikayesi...
Özel Kuvvetler Komutanlığı içeriden ele geçirilmek istendiğinde yiğit astsubayımız olayın şeklini değiştirmiştir. Allah mekanını cennet etsin...
Cuntacı (Tuğgeneral) Semih Terzi adlı general içeriden 20/30 Kişilik bir grupla ÖKK karargâhına giderek el koymaya çalışıyor. Komutanın odasına giderek, emir astsubayına, "Bundan sonra ben komutanım" diyor. Bu arada yanında adamları var. Zekai Paşa'nın emir astsubayı tereddütsüz Silahı çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Yanındakileri de baskı ateşine alarak püskürtmeye devam ediyor. Çatışmalarda alçaklar onu şehit ediyorlar. İşte bu olaydan sonra FETÖ'cü darbe sekteye uğratılmıştır. O cuntacı ölmese bir çok eylem yapılacaktı...
İşte o yiğit asker Çukurkuyulu hemşerimiz Ömer Halisdemir... 15 Temmuz alçaklığının başarılı olamamasının kahramanı Ömer Halisdemir'den Allah razı olsun mekanı cennet olsun..." dedi 

MİT SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA DURUMU PAYLAŞTI. 

Milli İstihbarat Teşkilatının olduğu belirtilen twitter hesabından Piyade Kıd. Astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafını paylaşarak  " Pek bilmediğimiz gizli kahramanlardan ruhu şad olsun. Özel Kuvvetlerde Darbeci hain, Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vuran Niğde'nin evladı şehit astsubay ruhun şad olsun. " şeklinde paylaştı. 




 
Editör: TE Bilişim