Çiftlik İlçesinde son dönemde artan yol çalışmalarına Şekkin Geçidi olarak bilinen mevkide başlanan çalışmalar da eklendi. Çiftlik ilçesinde oldukça yoğun trafik akışının gerçekleştiği Şekkin ya da Şelekin Geçidi olarak bilinen güzergâhta Karayolları Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yol bölgesinin değiştirilmesi ve standardının geliştirilmesi çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun çalışmaların bir an önce başlanması için devreye girdiği bu yolun aşağı düşürülmesi ve iyileştirilmesi yöre insanın önemli bir rahatlamaya kavuşacağı belirtildi.
Ketençimen yolu asfaltlanıyor
Şekkin Geçidi’nde bir süre önce başlayan çalışmalarda yolun iyileştirilmesine ek olarak mevcut yolun aşağı düşürülerek daha kullanışlı hale getirilmesi ve bölgesinin değiştirilmesi projesi hayata geçiriliyor. Öte yandan Çiftlik ilçesinde yol çalışmaları sadece Şekkin Geçidi’ndeki çalışmalar değil. Ayrıca Karayolları ekiplerince Ketençimen Yolunda da asfaltlama çalışmaları yürütülüyor. Tepeköy-Azatlı arasında yürütülen asfaltlama çalışmaları Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun devreye girmesiyle hızlandırılmıştı.
Yollarda kalite yükseliyor
Şekkin Geçidinde süren yol çalışmalarını Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz ile birlikte yerinde inceleyen AK Parti Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş “İlçemizde yollarımızın geliştirilmesi yönünde önemli işler başlatıldı. Sayın Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ihalesi tamamlanan projelerin hayata geçirilmesi için özel bir gayretleri oldu. Kendilerine ilçemize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz. Hızlı bir hizmet atağına girişildi. Bizler de her türlü projenin, hizmetin takipçiyiz. Şekkin Geçidinde yürütülen çalışmanın bizler için önemi büyük. Bölge insanımızın kaliteli yollara kavuşmasını mutlulukla izliyoruz. 2011’in bundan sonraki döneminde ve 2012 yılında yeni çalışmalar da olacak. Çiftlik ilçesinde hizmet mevsimi yaşanıyor” diye konuştu.
 







Editör: TE Bilişim