CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu,  Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

"Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel bir gün. Annelere armağan edilen bu özel gün Türkiye'de 1955 yılından bu yana kutlanmaktadır. Türkiye'de Mayıs ayının 2. Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanır. Bu evrensel günde, Dünyada milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.

  Anneler Günü…Hani o canımız yandığı zaman “ Yandım Anne “ diye haykırdığımız. Hani o geceleri uyuduğumuz zaman gelip yorganı üstümüze koyan ve odadan çıkarken bile dönüp evladına yeniden bakan. Hani o duygu seli konumlarında hep evladını düşünen ve aklından çıkarmayan yine anneler. Ayın, günün her saatinde sevgili annelerimizi layık olduğu şekilde kutlamalıyız.Bir gün değil,her gün anneler günü olmalı..

Cennet ayaklarının altında olan,değerleri hiçbir şekilde ölçülemeyen,bizleri varlıkları ile zenginleştiren ve güzelleştiren,bizlerin bugünlere gelmesinde en fazla emeği olan,bizi her alanda bizlerden fazla düşünen,biz güldükçe gülüp,biz ağladıkça ağlayan,yaptığımız hatalarda bile bize büyük bir şefkatle yaklaşan,her zaman dost,her zaman arkadaş ve sevgili olan annelerimizi hiçbir zaman unutmamak gerektiğini aslında bizlere anlatan bir gün..Hiçbir zaman ve hiçbir yerde bizlere sırtını çevirmeyecek,her zaman yanımızda hissettiğimiz ve dünyada en kutsal varlık olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Umarım ki her zaman layık oldukları gibi yaşar ve hep hak ettikleri saygı ve özeni ve üstlendikleri bu kutsal görevin karşılığını her alanda alırlar..Annelerimizin aç kalmadığı,çöpten beslenmediği,çocuklarının ihtiyacını kimseye muhtaç kalmadan karşıladığı,annelik onurlarının incinmediği bir dünya ve Türkiye istiyorum.

Öncelikle vatan için özverili evlatlar yetiştiren gazi ve şehit annelerimizi ve Karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan bütün annelerimizi saygıyla anıyor ve anneler gününü kutluyorum.Güzel ve layık oldukları bir yaşam geçirmeleri dileği ile saygılar sunuyorum"dedi.



Editör: TE Bilişim