Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Gençlik Kolları üyesi bir grup genç Miraç Kandili gecesi Niğde'de vatandaşlara kandil simidi dağıttı. 


Miracın insanoğlunun kurtuluşu için gönderilen Hz. Peygamber’in (S.A.V) yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu ifade eden Sakarya  , “Gönüllerimizin manevi bir coşku yaşadığı bu kutsal gecede, Peygamber Efendimizin (S.A.V) kutlu ve mucizevi bu yolculuğunun anlamını kavramaya çalışmalı ve bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz. Ayrıca bu kutsal geceyi fırsat bilerek tüm kırgınlıklara son vermeli, çevremizdeki yardıma muhtaçlara, kimsesizlere sevgiyle kucak açarak gönüllerini hoş etmeliyiz”dedi.

Büyüklerin ziyaret edilip dualarının alınması gerektiğini anlatan İl Başkanı  Ozan Sakarya;  “Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde, elimizi ve gönlümüzü, uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesi ne gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 




Editör: TE Bilişim