Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumunda 23 Aralıkta gerçekleştirilen, Kızılay Kan Merkezi,  Adliye ile Açık Cezaevi kumrunun katıldığı “Kan Bağışında Bulunun Hayat Kurtarın” adı altında düzenlenen bu insani etkinliğe duyarsız kalmayan çok sayıda personel kan bağışında bulundular.

 

Kan bağışına, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Açık Cezaevi Müdürü Murat Yılmaz, Kurum 2. Müdürleri Yaşar Taş, Y. Kürşat Temizkan, Tahsin Yalçın, Onur Şahin İdare Memurları Selçuk Akgül, Kazım Alan ve Kurum personelleri katıldı.

 

İlginin yoğun olduğu bu etkinlikte Cumhuriyet Başsavcısı Akçıl bu tür insani etkinliklerin kurumlar arasında daha sık düzenlenmesi gerektiğini, kan verildikten sonra Kızılay kan merkezinden gelen mesajla verdiğiniz kanın bir başkasına faydalı olduğunun telefonunuza kısa mesajla gelmesinin kan veren insanların ruhsal bir rahatlama yarattığını ifade eden Akçıl Kan vermenin önemine değinerek bu insani etkinliği düzenleyen Kurum  Müdürü Yılmaz’a, emeği geçen Kızılay personeline ve kurum personellerine teşekkür etti.

 




Editör: TE Bilişim