Yayın Hayatına başladığımız ilk günden bu yana Bor ve Niğde için göstermiş olduğumuz emeklerin en güzel karşılığını sembol eden ilk ödülümüzü aldık.

 

 

Sitemiz adına, 2. Niğde Günleri etkinliklerini takip eden editörümüz Fatma Tan’a ödülünü Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Hafize Şahiner ve Başkent Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban takdim etti. Ayrıca kardeş haber sitemiz olan boradair.com sitesi yöneticisi ve koordinatörü Ali Akbaş’a da destek ve katkılarından dolayı plaket verildi.

 

 

Biz borhaber.net ailesi olarak çok manidar olan ve bizi çok mutlu eden bu plaket ile gücümüze güç katmaya ve bizleri takip eden siz Niğdeli, Borlu, Ulukışlalı, Çamardılı, Altunhisarlı ve Çiftlikli hemşerilerimize, yüreği Niğde için atan tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürler sunuyoruz. Haber yayın ilkelerimizin dışına çıkmamak ve sizlerin Niğde deki gözü, kulağı ve sesi olmak adına yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz yayınlarımızla sizlerden aldığımız destekle daha çok ödül almak bizlere nasip olur inşallah.

 

 

Bize bu ödülü layık gören başta Niğde Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve Seel Ajans yetkilerine sonsuz teşekkürler. 

 

Borhaber.net










 

Editör: TE Bilişim