Bor Belediyesi  ilçede dev bir projeyi daha hayata geçiriyor.

 

Modern yaşanabilir kent anlayışından ödün vermeden çalışmalarına devam eden Bor Belediyesi , yıllardır bakım ve onarıma rağmen istenilen cevabı veremeyen Soğuk Hava Düğün Salonu’nun yıkılarak  yerine modern Çok Amaçlı Sosyal Salon yapılması çalışmalarına start verdi.

 

Geniş bir alana sahip olan Soğuk Hava Düğün Salonun yıkım çalışmalarına başlayan Bor Belediyesi , Yeni Mahalle’ye  Modern bir sosyal salon kazandıracak.Bu projeyle çalışmalarına başlayan Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler  yıkım çalışmalarına tamamladı.

 

Kısa bir süre içinde 2 kat olarak inşa edilecek sosyal salonun,zemin katında küçük bir düğün salonu,el beceri kurslarının açılacağı bir alan ve ayrıca fitness salonu olacağı,diğer katında ise 800 kişiye ev sahipliği yapabilecek modern bir düğün salonu ile şehrin ihtiyacını karşılaması bekleniyor.

 

Yetkililerin yaptığı açıklamada;Sosyal  tesisin tamamen çelik konstrüksiyonla kaplanıp,üzeri sandviç panel ile örtüleceği,her türlü ısıtma ve havalandırma sistemiylede halkımızın hizmetine sunulacağı bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim