İlimiz Bor İlçe Kaymakamı Adnan Karaosnaoğlu ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi sakinleriyle Bor Zafer İlkokulu Bahçesinde kurulan Bor Belediyesi Ramazan İftar Çadırındaki iftarda buluştu.

 

İftar yemeğinin ardından konuşan Huzurevi Müdürü Selahattin Yücel; "Huzurevimiz sakini yaşlılarımızla birlikte Kaymakamımız Adnan Karaosmanoğlu önderliğinde Bor Belediyesinin organize ettiği Ramazan iftar çadırında bir araya geldik. Yaşlılarımıza Kaymakamımız Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanımız Sıtkı Erat ile birlikte sahip çıkmaya devam ediyoruz. Burada yaşlılarımıza Ramazan iftarının güzelliğini bir başka güzellikte birlikte yaşatmaya çalışıyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise;Bor Belediyesi İftar Çadırımızda binlerce vatandaşımızla aynı manevi havayı yaşamaya devam ediyor ve hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Her şey güzel, İftar çadırımızda binlerce insan hep beraber iftar yapıyoruz, aynı çorbayı, aynı ekmeği yiyor aynı suyu paylaşıyoruz. Biz her gün iftar çadırımızdayız” dedi.

 

Genci, yaşlısı, çocuğu, zengini, fakiri hep bir aradayız, herkesi en az bir gün İftar çadırımıza bekliyoruz” diyen Erat; “Bu güzel manevi havayı yaşamalarını istiyoruz ve Binlerce vatandaşımızı İftar çadırında ağırlamaktan da Bor Belediyesi olarak büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz genci yaşlısı,çocuğu,zengini fakiri hep bir aradayız. Herkesi en az bir gün iftar çadırımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

Erat; ““Bu güzel manevi havayı yaşamalarını istiyoruz ve binlerce vatandaşlarımızı iftar çadırında ağırlamaktan da Bor Belediyesi olarak büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Belediyemizin organizasyonunu yaptığı gelenekselleşen iftar çadırımız hayırsever insanlarımızın katkılarıyla bir güzel manevi şenlik yaşatılmaktadır. Bor'da Ramazan Ayında da Güzel Şeyler Oluyor. Herkesi bekliyoruz” dedi.

 

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onların yalnız olmadıklarını hissettirmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Huzurevi sakinlerimizin iftar yemeğinde ağırlanmasında katkılarda bulunan herkesi kutladığını söyledi.

Bor Sosyal Dayanışma Yardımlaşma Vakfının mümkün olduğunca eksiklikleri gidermeye çalıştığını ifade eden İlçe Kaymakamı Karaosmanoğlu, mübarek Ramazan ayında yapılacak hayırlı işlerden bir tanesinin de yaşlıların yalnız bırakılmaması onlarla zaman geçirilmesi ve ilgilenilmesi olduğunu vurguladı.

 

Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu; "Bu güzel Ramazan gününden ilçedeki daire amirlerimizle Ramazanı birlikte yaşlılarımızla beraber yaşamak istedik. Yaşlılarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bu güzel bir günde de onlarla birlikte Ramazan iftarını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, Misafir perverliğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, ile iftara Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu, Sabri Bozdağ, Bor Huzurevi Müdürü Selahaddin Yücel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Bircan, Bor İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazmi Kayalı, Bor İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yasin Şanlıtürk Bor Mal müdürlüğü Müdür V. Aydın Şahin, Bor SYDV Müdür Vekili Zafer Adıyaman, Harım mahallesi Muhtarı Ali Önsay ve kalabalık vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 












Editör: TE Bilişim