Bor Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ortak yürüttükleri İş Kurmu Projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine tarım aletleri verildi ve işyeri açıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü destekli "İş Kurma Projesi" kapsamında   gelir getirici proje olarak  Bor İlçe Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından ilçemizde ikamet eden iki vatandaşa tarım aletleri, yine aynı proje kapsamında yorgan dikimevi geçtiğimiz gün  teslim edildi.

 

İş Kurma projesi kapsamında Bor Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Kemerhisar kasabasında ikamet eden Zafer İşçi’ye bahçe traktörü, Bor İlçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden Cumali Akbaş ve Bahçeli kasabasında ikamet eden Hikmet Açıkgöz’e ise çapa makinası ve ilaçlama tankı. Bor İlçesinde ise Nurten Bolat isimli vatandaşa da yorgan dikimevi teslim edildi.

 

Gerek Göknur Yorgan Dikimevi gerekse tarım aletlerinin geri ödemesi 2 yıl ön ödemesiz ve 6 yıl eşit taksitlerle ve faizsiz olarak gerçekleşecek.

 

İşyerinin açılışı ve tarım aletlerinin teslim törenine Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile Bor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti katıldı.


 

Editör: TE Bilişim