Bor Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Reyhan ÇAVUŞ ve Merkez Müdür Yardımcısı Hakan SEZGİN Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle 14 Mayıs tarihinde Bor Kaymakamı Sayın Abdullah KÜÇÜK, Bor Belediye Başkanı Sayın Sıtkı ERAT ve Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarete ilk olarak Bor Kaymakamı Sayın Abdullah KÜÇÜK ile başlayan ÇAVUŞ  Sosyal Güvenlik haftasının, vatandaşlara SGK’yı tanıtmak Sosyal Güvenlik kavramının tüm vatandaşlarımız tarafından bilinmesini sağlamak, Kayıt dışı istihdamla mücadele etmek ve toplumda Sosyal Güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla kutlandığını belirtti.

İlçe kaymakamı Sayın KÜÇÜK’e günün anısına çiçek takdim edildi. İlçe Kaymakamı Sayın Abdullah KÜÇÜK ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sosyal Güvenlik haftasını kutlamasının ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile ziyaret sona erdi.

Daha sonra ziyarete Bor Belediye Başkanı Sayın Sıtkı ERAT ile devam eden ÇAVUŞ Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler hakkında Sayın Erat’ı bilgilendirdi ve sosyal güvenliğin önemine dikkat çekmek ve sosyal güvenlikte farkındalık yaratmanın öncelikli hedefleri haline geldiğini belirtti.

Bor Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Sayın Erat, başarılı çalışmalarından dolayı Çavuş’u tebrik etti.

Ziyarette Bor Belediye Başkanı Sayın Sıtkı ERAT’a çiçek takdim eden ÇAVUŞ; bundan sonraki süreçte halkımızı bilinçlendirme ve hizmeti vatandaşın ayağına götürme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Son olarak Bor Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Reyhan ÇAVUŞ, Müdür Yrd. Hakan SEZGİN ve İcra Memuru Yasemin ÖZTÜRK; Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

 Ziyarette Yaşlılarımızın miraç kandilleri kutlandı, sohbet edildi. Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selahaddin YÜCEL,  ziyaret boyunca ekibimize eşlik etti ve  yaşlılarımızın ziyaretten duyduğu memnuniyetten dolayı teşekkürlerini bildirdi.

 

http://www.borhaber.net/guncel/bor-sgk-mudurlugunden-ziyaretler-h16771.html

Posted by Bor Haber on 17 Mayıs 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim