Bor Şeker Fabrikası ,Şeker-İş Sendikasında görev ve yönetim değişikliği gerçekleşti.



 Dâhi GEDİK/ Editör ÖZEL

 

Geçtiğimiz gün Niğde Belediye-İş Sendika binasında Konu ile alakalı bir basın toplantısı düzenleyen yeni şube başkanı Atalay Demirörs açıklamasında  ; ’’Şeker-İş Sendikası Bor şubesindeki görev değişikliğini sizlerle ve kamuoyu ile paylaşacağız. Şeker-İş sendikası Şube başkanımız Sayın Hasan Hüseyin Gümüşbaş’ın görevden ayrılması sonucu sendikalar Kanunun 17 maddesi ve ana tüzüğümüzün 22 maddesi gereğince yapılan yönetim kurulumuzun kararı ile Şube Başkanlığına Ben Atalay Demirörs . İdari Sekreterliğe Yaşar Toprakyapa. Mali Sekreterliğe Hasan Bulut.Yönetim Kurulu üyesi Alpaslan Aydoğdu.Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Kocaduru ve Şube Baş Temsilciliğine de Nurettin Turgut uygun görülmüştür. ‘’şeklinde yeni yönetimi tanıttı. Bor Şeker-İş Şube Başkanı Atalay Demirörs açıklamalarında ayrıca şu konulara da vurgu yaptı.

 

    ‘’ Bilindiği üzere Ülkemizde Özelleştirmeler yapılmaktadır. Bunların içerisin de Türkiye Şeker Fabrikaları da bulunmaktadır. B ve C portföy fabrikalarımızın ihalesi yapılmış, ihalenin onay süreci devam etmektedir. Yerelde de Bor Şeker fabrikası özelleştirme kapsamındadır. Bor Şeker fabrikası Bölgemizin, verdiği katma değer ile en büyük sanayi kuruluşundan birisidir.2011 yılındaki verdiği katma değer yaklaşık 200 milyon civarındadır. Bor şeker fabrikası özelleştirilmesi sonucunda bölgemizde, çiftçi, nakliyatçı, esnaf, besici, çalışanlarımız ve bölge halkımız tamamen zarar görecektir. Bunun için diyoruz ki Sayın Milletvekillerimiz, Siyasi Parti yöneticilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ve siz sayın basın mensupları gelin hep birlikte Şeker Pancarına ve Bor şeker fabrikasına sahip çıkalım. ‘’ Dedi.

Bor Şeker-İş Şube Başkanı Atalay Demirörs son olarak,   

   12.02.2112 Tarihinde Belediye –iş Sendikamız 4. olağan genel kurulunu yapmıştır. Şeçim sonucunda Belediye-iş sendikası şube başkanlığına yeniden seçilen Sayın Şaban Özkaymak’ı ve yönetim kurulunu kutlar, Şahsım ve yönetim kurulum adına Görevlerinde başarılar dilerim.’’dedi ve Bor Şeker-İş Sendika yönetimi olarak Başkan Şaban Özkaymak’ı makamında tebrik ettiler.

 

Editör: TE Bilişim