İlçemizde Yayın Yapan Borun Sesi Gazetesi, Yeşilbor Gazetesi ve Borda Sabah Gazetesi  ilçemize atanan Emniyet Müdürü Hayri Şahin’e ziyarette bulundular.


Borun Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Düzgün, Yeşil Bor Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kıvanç Şimşek ve Borda Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver’in katıldığı ziyarette gazeteciler ilçemize atanan Emniyet Müdürü Hayri Şahin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette ilçemizin asayiş, trafik ve madde bağımlılığı gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bor ilçemizin güvenlik açısından sorunlarını biliyoruz, Bor ilçesine yabancı değiliz, daha önce Ulukışla Emniyet Amirliği ve Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundum. Bundan sonrada Bor ilçemize hizmet edeceğiz.

Basın kamuoyu açısından önemli bir unsurdur. Emniyet ile basın her zaman iç içe olmuş kurumlardır. Bundan sonrada gerek çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulması ve gerekse ortak hareket etme noktasında birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 




Editör: TE Bilişim