Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen Çocuk Polis dostluğu kurularak; çocukların sosyalleşmeleri ve toplum içerisinde sağlıklı bireyler olarak yer edinmelerine katkı sağlanması amacı ile yapılan etkinlikte Bor Belediyesi Onur Ekemen Bilim Merkezi ev sahipliği yapması öğrencilerin bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştırmak ve buradan aldıkları keyif ile bilime daha çok ilgi duymalarını sağlandı.


Toplum Destekli Polisler, gezide çocuklarla daha yakından iletişim kurabilme imkanı buldular ve kendilerine sağlanan bu imkan sayesinde, bu tür etkinliğe devam edileceklerini belirttiler. Ayrıca, polis ekipleri bu sosyal etkinlik projesi ile kendileri ve çocuklarla olan iletişim bağının kuvvetlendiğini söylediler.


Gerek okullarda gerekse toplum içinde yapmış oldukları çalışmalar ile üzerilerine düşen görevi en iyi şekilde yapan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde bulunan polisler hem halkın güvenini kazanıyor hem de çocukların sevgilerini kazanmaya devam ediyorlar.

Kendilerine sunulan imkanlardan memnun olan öğrenciler Toplum Destekli Polislere teşekkür etti.


http://www.borhaber.net/guncel/bor-da-polis-cocuk-dostlugu-h18773.html

Posted by Bor Haber on 15 Aralık 2015 Salı
Editör: TE Bilişim