Yeni Sanayi sitesine yeni bir canlılık kazandırmak ve kamyoncuların istek ve taleplerini yerine getirmek amacıyla Sanayi sitesi karşısına  yapımı başlayan Kamyon Garajı tamamlandı.


Bor'da eksikliği hissedilen ve Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kamyon garajı ilçeye kazandırıldı.Bor Belediyesi'nin yoğun çalışma programı içerisinde bulunan Kamyon Garajının, tamamlanmasıyla birlikte   yeni sanayi sitesi esnafınada canlılık getireceği belirtiliyor.

Bor'da eksikliği hissedilen kamyon garajının faaliyete girmesiyle birlikte ilçeye çok büyük artısı olacağını belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ,"Göreve geldiğimiz günden beri her zaman aynı şeyi söylüyoruz. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir konu hakkında söz vermiyoruz. Vatandaşımız bize güvensin gerisini merak etmesin dedik. Hizmette belediyecilikte  2012 yılı ilçemizin yılı olacak dedik. Şimdi Allah'a hamdolsun bir bir projelerimizi açıklıyor, çok kısa sürede de faaliyete geçiriyoruz.Kısa bir süre önce esnafımızın bizden kamyon garajı için talepleri olmuştu ve bizde herzaman dediğimiz gibi öncelik halkımızın olduğu için çalışma programımızın içerisine Kamyon garajımızıda koyduk.Çok kısa bir süre zarfındada çalışmalarımızı tamamladık. Buranın faaliyete  geçmesiyle birlikte bütün sorumluluğu Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığımıza vermeyi düşünüyoruz.Çünkü araçlarımızın nasıl , ne gibi ağırlıkları , nasıl giriş çıkış yapacaklarını en iyi bilen yer Şoförler Odasıdır.Bu yüzden Kamyon Garajımızı  kısa bir süre içerisinde Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına teslim edeceğiz dedi.

Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Durmuş Cengiz kamyon garajı ile ilgili yaptığı açıklamada ,Bor Belediyesi çok güzel bir kamyon garajını ilçemize kazandırdı.Gerçekten ilçemiz için çok büyük eksiklik giderildi.Kamyoncu arkadaşlarımız şehrin içerisine giremiyor , araçlarını rahatça park edemiyor , çoğu zaman mazot hırsısızlıkları gerçekleşiyor ve  bir çok nedenden dolayı rahat edemiyorlardı.Şimdi baktığımızda sanayi esnafımızda kazanacak şoför arkadaşlarımızda rahat edecek.Kamyon garajının yapımı tamamlandı ve faaliyete giriyor.Biz de Bor Belediyemize bir dilekçe ile mülkiyeti Bor Belediyesi'ne ait olan Kamyon Garajını Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına kiralamak istiyoruz dedik. Amaç araçlar hem düzenli olarak duracak hemde bu sayede kamyoncu kardeşimizde maddi ve manevi olarak yıpranmamış olacak.Gerekli prosüdürler  uygulandı gerekli işlemler tamamlandı ve  ilçemize artısı olduğunu düşündüğümüz Kamyon garajını Bor Belediyesi sayesinde Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası'na kazandırmış olduk.Sayın başkanımız Sıtkı Erat'ın gerçekten yaptığı çalışmalar ortada ve bizim içinde bugüne kadar yapılmamış Kamyon garajını ilçemize kazandırdı.Şoför kardeşlerimizin , esnaf kardeşlerimizin menfaatleri doğrultusunda büyük bir projeye daha imza attı.Bu vesile ile hem kamyon garajını Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına kazandırdığı için hemde halkın menfaatleri doğrultusunda çok büyük işlere imza atıp memleketimizin kalkınmasını sağladığı için Bor Belediyesine ve çok değerli Başkanımız Sayın Erat'a öncelikle odamız adına , ilçemiz adına can-ı gönülden teşekkür ediyorum dedi.








Editör: TE Bilişim