Göreve geldiği günden bugüne kadar söz verdiği bütün projeleri bir bir hayata geçiren Sıtkı Erat belediye olarak bir projeye daha imza atıyor.


Yeni Sanayi sitesine yeni bir canlılık kazandırmak ve kamyoncuların istek ve taleplerini yerine getirmek amacıyla Sanayi sitesi karşısına Kamyon garajı yapılıyor.


Bor'da eksikliği hissedilen kamyon garajı için çalışmaların devam ettiğini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ,"Göreve geldiğimiz günden beri her zaman aynı şeyi söylüyoruz. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir konu hakkında söz vermiyoruz. Vatandaşımız bize güvensin gerisini merak etmesin dedik. Hizmette belediyecilikte  2012 yılı ilçemizin yılı olacak dedik. Şimdi Allah'a hamdolsun bir bir projelerimizi açıklıyor, ihaleleri gerçekleştiriyor, temel atıyoruz. Sanayi esnafımız kamyon Garajı'nın yapılması ve halkın hizmetine sunulması için bazı taleplerde bulunmuştu. Biz de  'Siz bize güvenin biz bu sorunu çözeriz' demiştik. Bu konuda gerekli altyapı çalışmalarını yaptık, görüşmelerimizi tamamladık. İlçemizdeki  nakliyecilerle görüştük ve kendileriyle bir araya geldik. Esnafımızın daha konforlu bir şekilde çalışmalarını sürdürebileceği yeni bir alan inşası üzerinde durduk ve bu projeyi ortaya çıkardık" dedi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili daha detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Erat , "Yürütülen bu çalışmayla ilgili olarak en başından beri bize her zaman olumlu yaklaşan, yapıcı tavırlarıyla bize destek olan başta esnafımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Kamyoncular Garajı'nın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için Sanayi  karşısında bulunan alana tır ve kamyon parkı yapmak için çalışmalara başladık .İnşallah tamamlandığında ilçemiz için , şoför kardeşlerimiz için son derece eksilikliği hissedilen kamyon garajını hizmete açacağız.Bundan sonrada   modern yaşanabilir kent olma yolunda çalışmalarımız devam edecek.Bor için , halkımız için hangi konuda eksiklik varsa bir bir gidereceğiz.Halkımızın , esnafımızın taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz'' dedi.


Editör: TE Bilişim