Mardin’in Dargeçit ilçesinde hain saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kenan Erdem için Niğde Ak Parti İl Başkanı Yaşar Ataç bir basın açıklaması yaptı.  
Mardin in Dargeçit İlçesinde Şehir Merkezinde Silahlı Saldırıya Uğrayan hemşerimiz Uzman Çavuş Kenan Erdem’in şehit edilmesi Türkiye'yi yasa boğmuştur, ziyadesiyle bizleri de derinden üzmüştür. Bu tür menfur saldırıları lanetle kınıyoruz. Şunun özellikle bilinmesini isteriz ki bu tür saldırılar Türk milletini yıldıramaz. Aksine milletimizi kenetler ve tek bir yumruk olarak terör örgütüne karşı gerekli olan mücadelenin verilmesini sağlar. Türk milleti bir bütündür. Bu millet gereken dersi en sert şekilde ve en kısa zamanda verecektir.

Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Ortak tavır alacağız. Bu vatan bizimdir. Bu millet bizimdir. Onu bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Bağımsızlığımızı kaybettirmek isteyen kimseye izin vermeyeceğiz. Bunun üstesinden Allah'ın izniyle geleceğiz. Burada dua ederken, şehitlerimizi, gazilerimizi unutmayalım. Ülkemizin birlik içinde olması için birlikte dua edelim.
Türkiye Cumhuriyeti devletimizin gücüne, büyük Türk milletimizin birlik ve beraberliğine ve aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı, bölücü terör örgütünün artan hain saldırılarını nefret ve şiddetle telin ediyoruz, aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerimiz ile Türk milletimize sabır ve başsağlığı ve kahraman ordumuza kuvvet, kudret ve başarı diliyoruz.
 
Editör: TE Bilişim