Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı kısa adı BEM-BİR-SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası trafik kazasında hayatını kaybeden üyesini unutmadı.

 

Bem-Bir-Sen Niğde Şubesi, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden üyeleri Çamardı Bademdere Belediyesi çalışanı Mehmet Turasan’ın ailesine 15 bin TL’lik yardım çeki verdi.  

 

Bem-Bir-Sen Niğde Şubesi Başkanı Ergün Yılmaz, her üyenin sendikaya üye olduğu andan itibaren 15 bin TL’lik ferdi kaza sigortası ile sigortalandırıldığını hatırlattı. Yönetim Kurulu olarak üyelerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduklarını vurgulayan Yılmaz,  “Elbette giden geri gelmeyecektir ama üyemizin ailesinin acısını bir nebze hafifletmek ve destek olmak amacıyla ziyaret ediyoruz ve küçük de olsa bu maddi yardımı takdim ediyoruz. Bem-Bir-Sen ailesi olarak ihtiyaç sahibi ailemize ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacağımızı belirtir, merhum Mehmet Turasan'a Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabırlar dileriz.” diye konuştu.

 

Mehmet Turasan’ın eşi Fatma Turasan ve babası Lütfi Turasan da yardımlaşmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek sendika yönetimine teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim