Belediye-İş Sendikası Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e Teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Niğde Belediyesi İşyeri Sendika Baş Temsilcisi Neslihan Abak, geçtiğimiz günlerde Belediye-İş sendikası ile Niğde Belediyesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşme ve Yılın Emekçi Dostu ödül törenine katılımlarından dolayı Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e Teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

 

Ziyaretin daha önce gerçekleşeceğini ancak Rektörün yoğun çalışmaları ve programları neticesinde bugün gerçekleştiğini ifade eden Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak,Toplu İş Sözleşme ve Yılın Emekçi Dostu ödül törenine katılımlarından dolayı Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e teşekkür ederek, bu mutlu günlerinde Rektörü aralarında görmelerinin, Rektörün Sendikaya ve Emekçilere verdiği değeri gösterdiğini söyledi. Özkaymak “Sayın Rektörümüz Törenimize katılmakla bizleri ziyadesi ile memnun etti, Sendikam, Yönetimim ve işçi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendilerine Niğde Emekçileri olarak başarılar diliyoruz” dedi.

 

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür Ziyaretten memnun kalarak, Belediye-İş Sendikasına ve yönetimine teşekkür etti. Prof. Dr. Görür “ Sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına imkânlar elverdiği ölçüde katılmaya çalışıyorum, Belediye-İş Sendikasının Töreninden çok mutlu oldum güzel bir gece idi. Emek karşılığını bulduğu zaman her kesim mutlu oluyor. Her zaman Emekten yana tavrımız nettir. Niğde Üniversitesi olarak Niğde’ye En güzel hizmeti verebilmek adına çalışıyoruz. Niğde halkı ile beraber olmaya özen gösteriyoruz. Belediye-İş Sendikasına nezaketinden dolayı teşekkür eder üyelerine saygılarımı sunarım. ”dedi.

  

Ayrıca ziyaret sonunda Prof. Dr. Adnan Görür’e Tören gecesinin anısına geceden bir kare fotoğraf hediye edildi.



Editör: TE Bilişim