Belediye-iş ’den Gül’e Engelli işçiler adına teşekkür

 

Belediye-iş Sendikası İlimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımıza 6111 sayılı torba yasada engelli Belediye işçilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak 6111 sayılı yasanın 166. Maddesi gereğince başka kurumlara atanan Belediye işçilerinin işlemlerinin yapıldığı sırada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e mektup yazar. Engelli işçilerin kendi işyerlerinde kalması gerektiğini bu konuda yardımlarını talep eder. Cumhurbaşkanlığı danışmanları Şube Başkanı Şaban Özkaymak’a telefonla dönerler ve bu konuda yapılması gereken ne varsa yapacaklarını iletirler.



Bugün İlimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e Şube Başkanı Şaban Özkaymak engelli işçiler adına teşekkür ederek şükranlarını bildirdi.

 

Özkaymak ‘Sayın Valimiz İlimizde Cumhurbaşkanımızın makam temsilcisi olarak gerekli hassasiyeti gösterdi bizde Sayın Cumhurbaşkanımıza tekrar konuyu iletmedik. Ancak konu ile bizzat ilgilenmeleri bizi mutlu etti, memnun etti kendilerine Sendikam ve işçi arkadaşlarım adına Teşekkür ediyorum Niğde’mize hoş geldiniz diyorum. Dedi.

 


Editör: TE Bilişim