Grand Hotelde düzenlenen toplantıya 111 delegenin tamamı  katıldı. İstek ve temennilerinde dile getirildiği toplantıda sendika Niğde şubesi delegeleri Başkan Yusuf Karaca'yı desteklediklerini ifade ettiler.

 

Göreve geldiği günden bu güne emekçinin hakkını savunma gayreti ve sorumluluğu içerisinde çalışmalarını başarılı bir şekilde devam ettiren Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca seçilen delegeler için düzenlediği tanışma toplantısında yapılacak olan olağan genel kurul hakkında da istişarede bulundu.


Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca tek ses tek vücut olmalıyız diyerek delegelere verdiği destek için teşekkür etti.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Delegelerimiz beldelerinde, Belediyelerde, iş yerlerinde işçi ve emekçi arkadaşlarımızın ilgisini, güvenini kazanmış arkadaşlar olarak seçilmişlerdir. Delegelerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah hiç birimizi mahcup etmesin utandırmasın" dedi.

 

Başkanı olduğu sendikanın Niğde Şubesinde kısa sürede önemli başarılara imza atan Yusuf Karaca; "Toplantımızın amacı bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda birlik beraberliğimizi göstermemiz ve gerçekleşecek olan kongremizin alt yapısını oluşturarak kongremizde birlik, beraberliği ortaya koymaktır. Belediye-İş ailesinin bir ferdi olmak onur ve gurur verici. Çünkü Belediye-İş Sendikası işçi sınıfına yüzü dönük, sadece gücünü ve kudretini üyelerinden almaktadır. İşçi sınıfından aldığı kudretle her tarafta dimdik işçimizin ve emekçimizin hakkını savunan böyle bir sendikaya üye olduğumuzdan dolayı, görev aldığımızdan dolayı mutluluk ve gurur duymalıyız. Cenab-ı Allah bana böyle işçisinin arkasında duran işçisinin yanında olan bir sendikada yöneticilik nasip etti. Delegelerimize de bu sendikanın Belediye-İş ailesinin birer yöneticisi olma hakkını nasip etti" şeklinde konuştu.



Sendikal hakların emekçiye yansıması konusunda her zaman çaba sarf eden Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Biz isteriz ki her üç ayda bir delege arkadaşlarımızla bir araya gelelim. Beldesinde, ilçesinde çalıştığı iş yerinde sorunu sıkıntısı varsa bunları konuşup görüşelim çözüme kavuşturalım. Hepimizin üzerine düşen görevler var. Delegelerimizin kongremizde de bizleri mahcup etmeden birlik ve beraberlik içerisinde üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum" dedi.


2015 yılı kutlu olsun

 

Yeni yılda yeni başarılara imza atacaklarını ve her zaman üyelerinin hatta üye olmayan çalışanların bile istek ve sorunlarını dinlemeye devam edeceğini belirten Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın Ülkemize, Niğde'mize ve işçi kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'ya başarılarından dolayı teşekkür eden delegeler Başkan Karaca'ya tam destek vererek kongreye çıkacaklarını söylediler.



Editör: TE Bilişim