Başkanlık görevine geldiği günden beri halkın için ve esnaflarla iç içe olan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bayram sonrası da esnafları sosyal mesafeye uygun olarak ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bayramın anlamının paylaşmak ve gönüllere dokunmak olduğunu belirten Başkan Özdemir, millet ile bir araya gelmekten büyük haz aldığını belirterek, "Yüce dinimize göre bayram paylaşmaktır, kardeşliği pekiştirmektir. Kardeşlerimizle bir araya gelerek gönüllere dokunmaktır. Bizler de bu vazifemizi yerine getirmeye çalıştık. Aziz milletimizin her zaman olduğu gibi gösterdiği alicepanlık ve kadirşinaslık bizi çok mutlu etti. Tekrardan milletimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

Yapılan ziyarette pandeminin devam ettiğini belirten Başkan Özdemir, “Pandemi sürecinden bu ana kadar belediye başkanlığı olarak ilimizde sıkı denetimler uygulandı. Ancak 1 Haziran’dan itibaren normalleşme sürecine girdik. Hala pandemi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sonlanmış değil. Normalleşme sürecinde rehavete kapılmamamız gerekir. Sürekli çarşı merkezimizde bulunan vatandaş ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bugün de esnaf ve çarşı merkezimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret etme fırsatımız oldu. İnsanlarımıza pandeminin devam ettiğini, sosyal mesafe kurallarına dikkat etmemiz gerektiğini anlatarak maske takmaları konusunda uyarılarda bulunduk” dedi.

Editör: TE Bilişim